Viac ako 20 rokov skúseností so službami OEM a ODM.

Výroba pre trojitú excentrickú klapku

Trojitá excentrická klapka,taktiež známy ako trojitý ofsetový klapkový ventil, je jeden druh vysoko výkonných klapkových ventilov určených pre pracovné podmienky pri vysokom tlaku, vysokej teplote a vysokých frekvenciách otvárania a zatvárania.

Koncentrická klapka s gumovým obložením, so zrelým dizajnom a výrobnou technológiou, je spoľahlivá v kvalite a priateľská z hľadiska nákladov. Ale pre náročné aplikácie, ako sú vysoké teploty alebo pri vysokých frekvenciách otvárania a zatvárania, nie je dovolené používať mäkké ventilové klapky. Takže sa začali používať klapkové ventily s tvrdým tesnením, kovové sedlo alebo keramické sedlo, určené pre vysoké teploty, vysoký tlak alebo vysoké frekvencie otvárania a zatvárania, ale tesniaci výkon tradičného škridlového ventilu s tvrdým tesnením bol vždy veľkým problémom.

Tu je miesto výroby nášho Trojitá excentrická klapka. 

Double eccentric butterfly valve (1) Double eccentric butterfly valve (2) Double eccentric butterfly valve (3) Double eccentric butterfly valve (4) Double eccentric butterfly valve (5) Double eccentric butterfly valve (6) Double eccentric butterfly valve

 

Nortech je jedným z popredných výrobcov priemyselných ventilov v Číne s certifikáciou kvality ISO9001.

Hlavné produkty: Klapkový ventilGuľový ventil,PosúvačSpätný ventilGlobe Vavlve,Y-sitkáElektrický kurátor , Pneumatické kurátory.

 


Čas zverejnenia: 27. júla 2021