More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Spôsob inštalácie guľového ventilu

Výrobca guľového ventilu ATEX2Motorizovaný guľový ventil 2
Niekoľko bežných ventilov používaných v priemyselných potrubiach, guľové ventily sú najpoužívanejšie, či už ide o bežné stredné potrubia na vodu, ropu a plyn alebo drsné pracovné podmienky obsahujúce častice vysokej tvrdosti, či už ide o nízku teplotu, vysokú teplotu alebo korozívne prostredie. , môžete vidieť tieň guľového ventilu.Ako široko používaný všeobecný ventil je potrebné pochopiť správnu metódu inštalácie, aby sa produkt používal správne a vedecky (1) Príprava pred inštaláciou
① Spôsob inštalácie guľového ventilu Predné a zadné potrubie guľového ventilu je pripravené.Predné a zadné potrubie by malo byť koaxiálne a tesniace plochy dvoch prírub by mali byť rovnobežné.Potrubie by malo byť schopné odolať hmotnosti guľového ventilu, inak musí byť potrubie vybavené správnou podperou.
②Prečistite potrubia pred a po mazaní, aby ste odstránili olejové škvrny, zváraciu trosku a všetky ostatné nečistoty v potrubiach.
③Skontrolujte značku guľového ventilu, aby ste zistili, že guľa je neporušená.Niekoľkokrát otvorte a zatvorte zábranu ventilu, aby ste sa uistili, že funguje správne.
④Odstráňte ochrannú časť na spojovacej prírube ľavého guľového ventilu.
⑤Skontrolujte otvor ventilu, odstráňte prípadné nečistoty a potom otvor vyčistite.Dokonca aj malé cudzie predmety medzi sedlom ventilu a guľôčkou môžu poškodiť tesniaci povrch ventilu.
(2) Proces inštalácie
① Nainštalujte mazací olej na potrubie.Každý koniec ventilu je inštalovaný na voľnom konci h.Ventil pre pohon rukoväte je možné namontovať na ľubovoľné miesto na potrubí.Ručný guľový ventil s prevodovkou a pneumatický guľový ventil s pneumatickým pohonom sú však inštalované zvislo, to znamená, že sú inštalované na vodorovnom potrubí a hnacie zariadenie je nad potrubím.
② Skontrolujte požiadavky na dizajn potrubia príruby a prírubového pripojenia potrubia na inštaláciu tesnení.
③Skrutky na prírube by mali byť symetrické a dotiahnuté jedna po druhej a rovnomerne.④Pri pripájaní pneumatického potrubia s pneumatickým pohonom).
(3) Kontrola po inštalácii
① Pomocou ovládača niekoľkokrát otvorte a zatvorte guľový ventil.Mala by byť flexibilná a bez stagnácie, aby sa overilo, či funguje správne.
②Konštrukcia spojovacieho potrubia vyžaduje kontrolu tesniaceho výkonu povrchu prírubového spoja potrubia a gule.

Nortech je jedným z popredných výrobcov priemyselných ventilov v Číne s certifikáciou kvality ISO9001.

Hlavné produkty:Motýľový ventil,Guľový ventil,Hradlový ventil,Spätný ventil,Glóbus Vavlve,Y-sitá,Elektrický akurátor,Pneumatické akurátory.

 

 


Čas odoslania: 29. júla 2021